Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206.

Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206.

Теглото е само число

Първо, вярно е, че числото в скалата не разказва цялата история за вашето здраве.

Индекс на телесно тегло и телесна маса ( BMI) не отчита състава на тялото. Много мускулесто лице може да има ИТМ, който се счита за наднормено тегло или затлъстяване, когато те не са такова нещо. От обратната страна на монетата, някой с нисък ИТМ все още може да има голямо количество висцерална мазнина-така нареченото явление „кльощава мазнини“-което увеличава риска от болестта.

Вижте също: The: The Опасности от това, че сте кльощави мазнини

Заслужава да се отбележи, че конвенционалните критерии за здравословно телесно тегло се основават предимно на кавказки видове тяло и може да не са подходящи за хора от всички раси и етноси.

Пристрастия и дискриминация на наднормено тегло

Вярно е също, че хората, които са с наднормено тегло, се сблъскват с пристрастия и дискриминация и това за съжаление се простира на арената на здравеопазването. Многобройни проучвания показват, че пациентите с наднормено тегло и затлъстяване често получават нестандартна грижа и по -малка подкрепа от своите доставчици на здравни грижи. Тъй като затлъстяването е по-разпространено сред индивидите и малцинствата с ниски доходи, пристрастието към пациенти с наднормено тегло може непропорционално да повлияе на тези групи в неравностойно положение и да допринесе за низходяща спирала на лошите резултати.

една от целите на здравето на здравето. При всеки размер движението е да се бори срещу стигмата и стереотипите, свързани с наднорменото тегло, и да се застъпва за равен достъп и лечение, независимо от размера.

страници

12next ›Последно»

за Авторът

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel е сертифициран от борда лицензиран диетолог, автор и създател на един от най-високо класираните подкасти за здраве и фитнес на iTunes. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

Научете колко популярни добавки за изграждане на мускули работят, вземете съвети кои са най-добри и научете какви са техните рискове.

от Бен Грийнфийлд Get-Fit Guy 22 ноември 2010 г. 5-минутен Readepisode #29 Play Pause Слушайте ли работят ли добавките за изграждане на мускули? В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Когато преминавате през вратите на местния магазин за хранителни добавки или навигацията до най -близкия уебсайт за фитнес, можете лесно да бъдете откъснати в прекрасния свят на добавки за изграждане на мускули. Гигантски кутии и бутилки с прахове, течности и капсули съдържат снимки на огромни бицепси, абс, на който бихте могли да направите прането си, а дупета е толкова твърда, колкото бетон. Тези мускулести части на тялото изглеждат страхотно, но въпросът е: Помагат ли тези добавки за изграждане на мускули? Или просто правят скъпа урина?

В тази статия, която е първата в серия от две части, ще разберете веднъж завинаги дали добавките за изграждане на мускули работят. Тази серия ще се съсредоточи върху четирите най -популярни добавки за изграждане на мускули на пазара: протеинов прах, креатин, азотен оксид и аланин.

Този епизод е спонсориран от Audible. Можете да изтеглите първа част безплатно или да изберете от едно от 75 000 други заглавия, като се регистрирате за 14 -дневно пробно членство на http://www.audiblepodcast.com/getfit, където ще получите безплатна аудиокнига или по ваш избор.

Как работят добавките за изграждане на мускули?

В статията „Как да изградим мускули“ научихте, че мускулите се създават чрез увеличаване на размера или броя на мускулните влакна, което се случва в отговор на зареждането и Впоследствие разкъсване и повторно изграждане на мускула. Повечето добавки за изграждане на мускули са проектирани да:

позволяват да се постави по -голямо натоварване върху мускула чрез увеличаване на способността на мускула да произвежда сила; или

Увеличете способността на мускула да възстановява, възстановява и формира нови влакна.

Добавката за изграждане на мускули не е същата като добавката за загуба на мазнини, която е предназначена да увеличи метаболизма или да намали желанието на апетита. За да научите повече за добавките за отслабване, прочетете ли статията „Работи ли добавките за отслабване?“

работи ли протеинът за изграждане на мускули?

Нека започнем с най-често срещаната и лесно постижима добавка за изграждане на мускули и тази, която се използва за най-дълъг период от време: протеин. Когато ядете протеин, тялото ви разбива протеина на аминокиселини, а тези аминокиселини се използват за възстановяване и отглеждане на нови мускулни влакна. Освен това, когато имате адекватен прием на протеини, имате положителен баланс на азот, който изпраща сигнал към тялото ви да бъде в анаболно или мускулно изграждане. Както се вижда от факта, че хората, които нямат достатъчен достъп до протеини, изпитват мускулна атрофия и често губят, неадекватният протеин със сигурност е добра формула за загуба на мускули. Разбира се, повечето хора с фантастични членство в фитнес залата и възможността за редовно тегло тренировки обикновено нямат проблем с получаването на протеин. В интерес на истината, САЩ препоръчаха ежедневна надбавка (RDA) за протеин е 0,36 грама на килограм, но повечето американци ядат два пъти повече от това количество. Вие вършите работата.

Въпреки това може да е несправедливо да използвате средния американец като пример за адекватен прием на протеини, когато говорим за изграждане на мускули, тъй като повечето хора не разрушават мускулите, като мърморят и стекат под мряна във фитнеса. Така че ето цифра, която е по -подходяща за активния индивид: скорошно проучване установи, че приемът на протеин от приблизително 0,45 g на фунт телесно тегло води до отрицателен азотен баланс. Азотният баланс е мярка за протеиновия метаболизъм, а отрицателният азотен баланс показва недостатъчен прием на протеини за мускулни печалби. Същото проучване установи също, че приемането на протеини над 1,2 грама на килограм телесно тегло не осигурява допълнителни ползи за изграждане на мускули и всъщност увеличава риска от увреждане на бъбреците и дехидратация.

Така в крайна сметка консумацията на адекватен протеин може да ви помогне да ви помогне Изградете мускули, но не трябва да прекалявате. Целете около грам на килограм от диетата си и ако имате проблеми с получаването на това, протеиновата добавка на прах може да помогне.

страници

12next ›Последно» Цялото съдържание тук е за информационна Само целите. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Бен Грийнфийлд

Бен Грийнфийлд получи бакалавърска и магистърска степен от Университета на Айдахо в спортната наука и физиологията на упражненията; Лични сертификати за обучение и сила и кондициониране от Националната асоциация за сила и кондициониране (NSCA); Сертификат за спортно хранене от Международното общество за спортно хранене (ISSN), усъвършенстван сертификат за монтаж на велосипеди от Серота. Той има над 11-годишен опит в треньорските професионални, колегиални и развлекателни спортисти от всички спортове и както помогнаха стотици клиенти да постигнат загуба на тегло и фитнес.

Абонирайте се за подкаст на Get-Fit Guy Spotify Google Stitcher

Get-Fit Guy обяснява как упражненията могат да помогнат за лечение на рак.

от Бен Грийнфийлд Get-Fit Guy 18 октомври 2012 г. 1-минутен четене

Наскоро клиниката Mayo пусна проучване в списанието за симптоми и управление на болката . Проучването посочва, че макар многобройни проучвания да показват упражняване да имат мощно управление на болката и ефекти върху грижите за рака и възстановяването, много малко пациенти всъщност обсъждат упражненията със своите онколози.

Упражнението подобрява мобилността на пациентите с рак, като позволява те да се наслаждават на дейности и да ги предпазят от изолиране в домовете си. Той също така може да създаде чувство на сила и физическа безопасност, да помогне при умора, свързана с рака, и да подобри съня. Дори е забелязано, че при пациенти, преминали през лечението на рак на гърдата или дебелото черво, редовното упражнение намалява рецидивите на рака си с до 50%!

Въпреки този факт, лекарите и пациентите често не включват упражнения като част от дискусията за възстановяване. По ирония на съдбата пациентите класират своите онколози като хора, от които са най -вероятно да приемат този тип съвети. Така че, ако сте или знаете, че някой, който се лекува от рак, не забравяйте да насърчите дискусия със своя лекар за това как упражненията могат да помогнат за възстановяване!

Ако имате въпроси дали упражнението е добро Лечение на рак, след това попитайте на страницата на Facebook Goy Face. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Бен Грийнфийлд

Бен Грийнфийлд получи бакалавърска и магистърска степен от Университета на Айдахо в спортната наука и физиологията на упражненията; Лични сертификати за обучение и сила и кондициониране от Националната асоциация за сила и кондициониране (NSCA); Сертификат за спортно хранене от Международното общество за спортно хранене (ISSN), усъвършенстван сертификат за монтаж на велосипеди от Серота. Той има над 11-годишен опит в треньорските професионални, колегиални и развлекателни спортисти от всички спортове и както помогнаха стотици клиенти да постигнат загуба на тегло и фитнес.

Абонирайте се за подкаст на Get-Fit Guy Spotify Google Stitcher

Има ли ограничение за това колко протеин тялото ви може да абсорбира при едно заседание? Хранителната дива претегля този широко разпространен слух.

от Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS DIVITION DIVA 1 юли 2015 г. 4-минутен readepisode #256 Играйте пауза Слушайте колко протеин може да абсорбира тялото? В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

четецът на хранителната дива Томас пише:

Някои хора твърдят, че тялото не може да абсорбира повече от 20-30 грама от протеин наведнъж. Други настояват, че тялото ви използва целия протеин, който приемате. Кой е прав? Разклащане след тренировка с 50 грама протеин отпадъци?

Тази идея, че тялото може да използва само определено количество протеин при едно заседание, е станало широко прието ебортиране на хранене. Но има ли валидност на иска? Всичко се свежда до това, което точно имате предвид, като използвате протеин.

.

Това понятие за протеина изглежда е започнало на форуми за изграждане на тяло – и това може да е основният източник на част от объркването. Надграждателите на тялото са особено заинтересовани от способността на протеина да изгражда и поправя мускули. И изглежда, че има ограничение за това колко протеин може да използва тялото за синтез на мускули в даден момент.

Ако изграждането на мускули е вашата цел, ще получите повече полза, като разпространите приема на протеини сред всичките ви хранения.

В едно проучване изследователите установяват, че хранене, съдържащо 30 Грама протеини засилиха активността на изграждането на мускули с около 50%. Това е количеството протеин, което бихте получили в 3-унция сервиране на пилешки гърди или четвърт килограм постно говеждо месо. Оказа се обаче, че увеличаването на количеството на протеина в храненето не създаде по -голям тласък в мускулния синтез. Средно субектите, които са яли 90 грама протеин на хранене, са получили точно същата полза като субектите, които са яли 30 грама.

Точното количество протеин, при което въздействието на мускулите с помощта ще варира от човек на човек до човек, разбира се. Някой с много голямо или мускулно тяло или някой, който е ангажиран с тежки тренировки, може да бъде в състояние да използва малко повече протеин от някой, който е по -малък или не толкова атлетичен. Но като цяло, ако изграждането на мускули е вашата цел, вероятно е по -добре да разпространите приема на протеини сред всичките си ястия, отколкото като ядете през целия ден надбавка на едно хранене.

Обаче тези, които твърдят, че целият протеин, който ядете, се използва също са правилни – защото изграждането на мускули е само едно от нещата, за които телата ни използват протеин.

страници

12next ›Последно»

за автора

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel е сертифициран от борда лицензиран диетолог, автор и създател на един от iTunes ‘ Най -високо класираните подкасти за здраве и фитнес. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

Можете ли да получите витамин Е от лосион? Наистина ли е необходимо изплакване на киноа? Пълните ли са добър източник на протеин? Какви са предимствата на органичното мляко? Това ли е най-здравословният начин за готвене на броколи?

от Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva 1 февруари, 2022 г. 8-минутен readepisode #653 Играйте пауза Слушайте епизода, който сте написали: слушател Q & amp; a Ние сме сме В момента изпитвате проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Ако сте дългогодишен слушател, знаете, че много от темите, които покривам в подкаста, се предлагат от слушателите. Всъщност след 14 години седмични епизоди не знам какво бих направил без вашите въпроси и предложения за теми!

Получих много страхотни въпроси, които не изискват цял епизод За да отговоря, но на това бих искал да отговоря. Ето пет от тях. (В повечето случаи в архивите има свързани епизоди, ако искате да отидете по -дълбоко!)

Можете ли блог тук да получите витамин Е през кожата си?

Нека започнем с един, който е този, който влязоха в линията на слушателите на хранителната дива (443-961-6206).

Имам въпрос относно локалния витамин Д. Наясно съм, че добавките на витамин Е трябва да се избягват с хора, които приемат разредители на кръвта, но се чудех дали актуалната употреба ще бъде алтернативен начин да помогнете .

Както говорих в епизод № 293, витамин Е е един от най -често срещаните недостиг на хранителни вещества. Въпреки че не се нуждаете от всичко толкова (само 15 mg на ден), девет от десет американци все още не достигат витамин Е. и този слушател е абсолютно правилен, че хората, които приемат разредители на кръвта (или които се подготвят за операция) обикновено се съветват да не приемат добавки с витамин Е. Витамин Е е естествен антикоагулант и комбинирането на добавки с разредители на кръвта може да бъде прекалено добро нещо.

Витамин Е от храните обаче не е проблем и има някои предимства за получаване на витамин Е от храни, а не от добавки. Повечето добавки осигуряват само алфа-токоферолната форма на витамин Е, докато храните осигуряват диапазон от различните токофероли и токотриеноли, които съставляват семейството на витамин Е. Ядки, семена, авокадо и пълнозърнести храни ще бъдат вашите основни източници на естествен витамин Е. (вижте този витамин Е мамят лист за подробности.)

Но витамин Е също е популярна съставка в продуктите за грижа за кожата. , водещ до въпроса на този слушател: Бихте ли могли да абсорбирате витамин Е през кожата си? И отговорът е не.

Както обясних в епизод № 465, докато хранителните вещества в локални формули могат да имат козметични ефекти върху повърхността на кожата, много малко, ако някое от тези хранителни вещества прониква отвъд изненадващо кожата на кожа здрави външни слоеве.

Contents